Sposób przygotowania:
Moja sałatka rybna
Na początku rybę oczyścić ze skóry i ewentualnych ości, a następnie pokroić na kawałki.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Jajka, ogórki konserwowe i cebulę pokroić w drobną kosteczkę.
Koperek opłukać, osuszyć i drobno posiekać.
Wszystkie składniki umieścić w misce i delikatnie wymieszać łyżką.
Następnie dodać majonez i doprawić pieprzem i solą do smaku.
Gotową sałatkę przełożyć do miseczek.
Przed podaniem dobrze jest sałatkę schłodzić w lodówce.
Smakuje dobrze zarówno sama jak z różnego rodzaju pieczywkiem.
Smacznego.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Jajka, ogórki konserwowe i cebulę pokroić w drobną kosteczkę.
Koperek opłukać, osuszyć i drobno posiekać.
Wszystkie składniki umieścić w misce i delikatnie wymieszać łyżką.
Następnie dodać majonez i doprawić pieprzem i solą do smaku.
Gotową sałatkę przełożyć do miseczek.
Przed podaniem dobrze jest sałatkę schłodzić w lodówce.
Smakuje dobrze zarówno sama jak z różnego rodzaju pieczywkiem.
Smacznego.