Sposób przygotowania:
Moja sałatka z fasolką czerwoną
Na początku ugotować makaron zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Następnie odsączyć go i włożyć do miski.
Z zalewy odsączyć kukurydzę i czerwoną fasolę.Dodać do makaronu.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Dodać do pozostałych składników.
Następnie wszystkie składniki połączyć z majonezem i dokładnie wymieszać. Do smaku doprawić sałatkę solą, pieprzem i przyprawą curry.Gotową przełożyć do mniejszych miseczek i przed podaniem schłodzić w lodówce.
Pamiętajmy też,aby przechowywać ją nie dłużej niż dwa dni.
Smacznego.
Z zalewy odsączyć kukurydzę i czerwoną fasolę.Dodać do makaronu.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Dodać do pozostałych składników.
Następnie wszystkie składniki połączyć z majonezem i dokładnie wymieszać. Do smaku doprawić sałatkę solą, pieprzem i przyprawą curry.Gotową przełożyć do mniejszych miseczek i przed podaniem schłodzić w lodówce.
Pamiętajmy też,aby przechowywać ją nie dłużej niż dwa dni.
Smacznego.