Sposób przygotowania:
Muffinki z serem
Ser: Ser zmiksować z budyniem i cukrem na gładką masę.
Ciasto: W misce umieścić jajka, cukier, cukier wanilinowy, mleko, olejek i olej - zmiksować. Dodać proszek do pieczenia oraz mąkę. Zmiksować. Foremkę wyłożyć papilotkami, nałożyć do 1 łyżce ciasta, następnie 1 łyżce sera i dopełnić ciastem do 3/4 wysokości foremki. Posypać brązowym cukrem. Piec w 170 stopniach do suchego patyczka.
Ciasto: W misce umieścić jajka, cukier, cukier wanilinowy, mleko, olejek i olej - zmiksować. Dodać proszek do pieczenia oraz mąkę. Zmiksować. Foremkę wyłożyć papilotkami, nałożyć do 1 łyżce ciasta, następnie 1 łyżce sera i dopełnić ciastem do 3/4 wysokości foremki. Posypać brązowym cukrem. Piec w 170 stopniach do suchego patyczka.
Czekoladka 2