Sposób przygotowania:
Mus brzoskwiniowy z owocami i bitą śmietaną wg Di
Galaretkę należy rozmieszać w 250 ml wody (gorącej).
Brzoskwinie z dodatkiem cukru rozdrobnić blenderem (uprzednio umyć, obrać i powyjmować pestki) i zmieszać z galaretką. Szklaneczki napełnić musem i schłodzić w lodówce. (Efekt skosu - mus schłodzić, aby lekko stężał. Szklanki ustawić do większego naczynia i oprzeć je o jego brzeg. Dopiero wtedy napełnić deserem.)
Kremówkę (z cukrem) ubić na sztywno. Na zastygniętym musie ułożyć pokrojone w kostkę kiwi, maliny i bitą śmietanę. Udekorować wg własnego gustu.
Brzoskwinie z dodatkiem cukru rozdrobnić blenderem (uprzednio umyć, obrać i powyjmować pestki) i zmieszać z galaretką. Szklaneczki napełnić musem i schłodzić w lodówce. (Efekt skosu - mus schłodzić, aby lekko stężał. Szklanki ustawić do większego naczynia i oprzeć je o jego brzeg. Dopiero wtedy napełnić deserem.)
Kremówkę (z cukrem) ubić na sztywno. Na zastygniętym musie ułożyć pokrojone w kostkę kiwi, maliny i bitą śmietanę. Udekorować wg własnego gustu.