Sposób przygotowania:
Mus papierówkowy z cynamonem
1.Jabłuszka dusimy,na sam koniec doajemy cukier cynamonowy,cukier kryształ i kwasek.
2.Jeszcze gorący mus nakładamy do wyparzonych słoiczków,mocno zakręcamy,odstawiamy do góry dnem na całą noc.Mi wyszły dwa wielkie słoje i jeden malutki.
Smacznego!:)
Ps: Robiłam go specjalnie do szarlotki,ale ,że zostały mi 1 słoiczek to zawiozłam go dziadkowi no i sami widzicie powyżej jaka była jego reakcja:),tak więc doskonale nadaje się również do innych wypieków no i świetnie smakuje z pieczywem:)Polecam.
2.Jeszcze gorący mus nakładamy do wyparzonych słoiczków,mocno zakręcamy,odstawiamy do góry dnem na całą noc.Mi wyszły dwa wielkie słoje i jeden malutki.
Smacznego!:)
Ps: Robiłam go specjalnie do szarlotki,ale ,że zostały mi 1 słoiczek to zawiozłam go dziadkowi no i sami widzicie powyżej jaka była jego reakcja:),tak więc doskonale nadaje się również do innych wypieków no i świetnie smakuje z pieczywem:)Polecam.