Sposób przygotowania:
Nadziaaaane pieczarki ;-)
1)Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni C.
2)Pieczarki obieramy i odcinamy ogonki.
3)Cebulę drobno siekamy
4)Cytrynę obieramy (tarką) skórkę, aby otrzymać skórkę cytrynową, a także wyciskamy z niej sok.
5)W misce mieszamy - bułkę tartą, cebulę, posiekany czosnek, sok i skórkę z cytryny, tymianek, sól i pieprz.
6)Nadziewamy pieczarki.
7)Wkładamy do piekarnika nadzieniem do góry.
8)Pieczemy w piekarniku około 10 - 15 minut, aż ser się przyrumieni na wierzchu.
9)Spożywamy na ciepło.
2)Pieczarki obieramy i odcinamy ogonki.
3)Cebulę drobno siekamy
4)Cytrynę obieramy (tarką) skórkę, aby otrzymać skórkę cytrynową, a także wyciskamy z niej sok.
5)W misce mieszamy - bułkę tartą, cebulę, posiekany czosnek, sok i skórkę z cytryny, tymianek, sól i pieprz.
6)Nadziewamy pieczarki.
7)Wkładamy do piekarnika nadzieniem do góry.
8)Pieczemy w piekarniku około 10 - 15 minut, aż ser się przyrumieni na wierzchu.
9)Spożywamy na ciepło.
WOLANKA
Natala1210
jaNina