AINA

AINA

Kuchcik
[Przepisów: 1]

nadziewane brzoskwinie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Łatwa i wyśmienita przystawka

nadziewane brzoskwinie

Składniki:

nadziewane brzoskwinie

 

  • brzoskwinie z puszki czosnek tuńczyk w oleju majonez czosnek cebula

Sposób przygotowania:

nadziewane brzoskwinie
Odsączamy brzoskwinie z puszki.Następnie robimy farsz do napełnienia brzoskwiń:otwieramy puszkę tuńczyka i lekko odsączamy olej,rozgniatamy widelcem,dodajemy pokrojona w drobna kostkę cebule.Wszystko dokładnie mieszamy .Farszem wypełniamy polówki brzoskwiń.Układamy na talerzu farszem do dołu.Sos:: wyciskamy :2 żabki czosnku i dodajemy majonez (3-5 łyżek),dokładnie mieszamy a następnie polewamy brzoskwinie.