iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Nadziewane jabłuszka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Super prezentują się na stole i wyśmienicie smakują

Nadziewane jabłuszka

Składniki:

Nadziewane jabłuszka

 

  • 6 jabłuszek małych
  • 1/2 puszki kukurydzy,
  • 20 dag szynki konserwowej
  • szczypior,
  • majonez,
  • Sól,
  • Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
  • 2 jajka

 

 

 

Sposób przygotowania:

Nadziewane jabłuszka
Jajka gotujemy na twardo po ugotowaniu studzimy .Następnie kroimy drobno. Kukurydze odcedzamy zalewy dodajemy do jajek. Szczypior kroimy . Szynkę kroimy w kosteczkę . Składniki mieszamy . Dodajemy majonez .Doprawiamy solą i pieprzem kolorowym do smaku . Jabłka myjemy odcinamy górę i wydrążamy . Sałatkę nakąłdamy do jabłuszek . Podajemy .