Nadziewane pomidorki śniadaniowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 3

Pomidorki nadziewane pasztetem, jajkiem i szczypiorkiem.

Nadziewane pomidorki śniadaniowe

Składniki:

Nadziewane pomidorki śniadaniowe

 

  • 4 średniej wielkości pomidorki
  • 120g puszka pasztetu DROP
  • 1 jajko ugotowane na twardo
  • szczypiorek
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Nadziewane pomidorki śniadaniowe
Odkrawamy wierzchy pomidorów, wydrążamy miąższ. Lekko solimy. Jajko trzemy na tarce o grubych oczkach, szczypiorek siekamy drobno. Jajko i szczypiorek mieszamy z pasztetem. Doprawiamy jeszcze solą i pieprzem do smaku. Idealne na śniadanie. Smacznego!