Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Nadziewnae brzoskwinie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

jako przekąska na imprezę

Nadziewnae brzoskwinie

Składniki:

Nadziewnae brzoskwinie

 

  • 115 g twarożku
  • 140 g mięsa indyczego w płatach z puszki albo ugotowanego
  • 2 łyżki pokrojonej czerwonej cebuli
  • 1/4 szklanki majonezu
  • sól i pieprz
  • 800 ml połówek brzoskwiń z puszki odcedzonych
  • liście sałaty
  • gałązki świeżej mięty

 

Sposób przygotowania:

Nadziewnae brzoskwinie
W misce wymieszać pierwsze 5 składników.
Masę nałożyć na połówki brzoskwiń. Ułożyć na liściach sałaty. Udekorować miętą i podawać.