Sposób przygotowania:
Naleśniki z serem i dżemem z cukinii
Przygotowujemy ciasto na naleśniki. Łączymy ze sobą mąkę, mleko, jajko i łyżkę oleju. Z tak przygotowanego, dość lejącego się ciasta smażymy naleśniki. Biały ser mieszamy z jajkami, cukrem waniliowym i cukrem. Naleśniki smarujemy masą serową, składamy lub zwijamy i podsmażamy na rozgrzanej patelni. Do smażenia naleśników używamy odrobinki oleju. Podajemy z dżemem z cukinii.
![Naleśniki z serem i dżemem z cukinii Naleśniki z serem i dżemem z cukinii](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nalesniki-z-serem-i-dzemem-z-cukinii-121607.jpg)
![Naleśniki z serem i dżemem z cukinii Naleśniki z serem i dżemem z cukinii](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nalesniki-z-serem-i-dzemem-z-cukinii-121608.jpg)
![Naleśniki z serem i dżemem z cukinii Naleśniki z serem i dżemem z cukinii](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nalesniki-z-serem-i-dzemem-z-cukinii-121609.jpg)
![Naleśniki z serem i dżemem z cukinii Naleśniki z serem i dżemem z cukinii](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nalesniki-z-serem-i-dzemem-z-cukinii-121610.jpg)