Sposób przygotowania:
Naleśnikowe roladki z mięsem z grilla
Składniki na ciasto naleśnikowe miksujemy albo łączymy ręcznie. Z ciasta smażymy naleśniki. Naleśniki można też usmażyć wg swojego wypróbowanego przepisu.
Na naleśniki nakładamy pokrojone mięso z grilla, pokrojony ogórek kiszony albo konserwowy, pokrojony w paski żółty ser i pomidorki koktajlowe.
Wcześniej naleśnik można posmarować ketchupem. Zwijamy naleśniki w roladki czy też ruloniki i chwilę zapiekamy w piekarniku.
Można też włożyć do mikrofalówki. Można podać z dowolnym sosem np czosnkowym.
Na naleśniki nakładamy pokrojone mięso z grilla, pokrojony ogórek kiszony albo konserwowy, pokrojony w paski żółty ser i pomidorki koktajlowe.
Wcześniej naleśnik można posmarować ketchupem. Zwijamy naleśniki w roladki czy też ruloniki i chwilę zapiekamy w piekarniku.
Można też włożyć do mikrofalówki. Można podać z dowolnym sosem np czosnkowym.