Sposób przygotowania:
Naleśnikowe szaszłyki
Wszystkie składniki na ciasto umieszczamy w jednym naczyniu i łączymy. Na natłuszczonej patelni smażymy naleśniki.
Usmażone naleśniki kroimy na paski. Żółty ser i szynkę też kroimy w paski. Szerokość pasków naleśnikowych i dodatków powinny być zbliżone. Pokrojony ser i szynkę układamy dowolnie na naleśnikowych paskach. Zwijamy roladki.
Pomidorki płuczemy i osuszamy. Ogórki kroimy.
Roladki naleśnikowe, ogórki i pomidorki nadziewamy na patyczki.
Wkładamy do piekarnika do momentu aż ser zacznie się rozpuszczać.
Usmażone naleśniki kroimy na paski. Żółty ser i szynkę też kroimy w paski. Szerokość pasków naleśnikowych i dodatków powinny być zbliżone. Pokrojony ser i szynkę układamy dowolnie na naleśnikowych paskach. Zwijamy roladki.
Pomidorki płuczemy i osuszamy. Ogórki kroimy.
Roladki naleśnikowe, ogórki i pomidorki nadziewamy na patyczki.
Wkładamy do piekarnika do momentu aż ser zacznie się rozpuszczać.