Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Niskokaloryczna sałatka wiosenna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Można podać również jako surówkę do obiady - ja jadam z waflami ryżowymi na kolację.

Niskokaloryczna sałatka wiosenna Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Niskokaloryczna sałatka wiosenna

 

Sposób przygotowania:

Niskokaloryczna sałatka wiosenna
Liście sałaty myjemy, ogórka i cebulę obieramy ze skórki, pomidora oparzamy i również ściagamy skórkę. Liście sałaty rwiemy na mniejsze kawałki, ogórka kroimy w plastry, cebulę w piórka a pomidora w kostkę. warzywa doprawiamy solą oraz świezo zmielonym pieprzem i mieszamy. na sam koniec sałatkę polewamy olejem lub jesli ktoś lubi oliwą - jemy.
Niskokaloryczna sałatka wiosenna
Liście sałaty rwiemy na mniejsze kawałki, ogórka kroimy w plastry,
Niskokaloryczna sałatka wiosenna
na sam koniec sałatkę polewamy olejem lub jesli ktoś lubi oliwą

Tagi:

sałata