Sposób przygotowania:
Niskokaloryczny chleb proteinowy
🔘 Ciasto na chleb: do dużego naczynia wsypać płatki owsiane, nasiona chia, siemie lniane, pestki dyni, suszoną zurawinę, orzechy włoskie i dodać twaróg. Później wbić jajka, dodać przyprawę do chleba, sól i proszek do pieczenia. Teraz wszystko razem dobrze zmiksować mikserem.
🔘 Ciasto na chleb przełożyć do wyłożonej papierem do pieczenia keksówki, lekko ugnieść i wyrównać. Następnie wstawić do nagrzanego piekarnika piec przez około 45 minut w 185°C / Termoobieg /.
🔘 Ciasto na chleb przełożyć do wyłożonej papierem do pieczenia keksówki, lekko ugnieść i wyrównać. Następnie wstawić do nagrzanego piekarnika piec przez około 45 minut w 185°C / Termoobieg /.