Sposób przygotowania:
No i mamy Tao Tao
Zaczęłam od ugotowania wody , osoliłam i zalałam wrzątkiem makaron z tapioką , odstawiłam pod przykryciem na 10 minut co pewien czas mieszając.Grzyby mun zalałam ciepłą wodą i moczyłam przez 10-15 minut , następnie odcedziłam je i pokroiłam w cienkie plasterki.W woku rozgrzałam oliwę z oliwek , wrzuciłam obrane krewetki bez ogonków do woka i przez około 3 minut podsmażałam , następnie zmniejszyłam gaz i dodałam do krewetek pokrojone grzyby i kilka kropli sosu grzybowo-sojowego.Po około 5 minutach dodałam pędy bambusa i sos czosnkowy chilli , cały czas mieszając podsmażałam jeszcze przez 5 minut i gotowe.Podałam z odcedzonym makaronem , posypałam zieloną pietruszką i cała rodzinka się zajadała.Pozdrawiam i smacznego