Sposób przygotowania:
Owsiane ciasteczka z bakaliami
1. Najpierw orzechy pokroić na kawałeczki.
2. Suche składniki połączyć w misce. Dodać do nich miód.
3. Dodać roztopioną i ostudzoną margarynę oraz jajko.
4. Następnie wszystkie składniki wymieszać.
5. Z kolei z masy uformować ciasteczka.
6. Ułożyć je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piec przez 20-25 minut w 180 stopniach.
7. Na koniec już ostudzone ciasteczka posmarować dżemem.
8. Gotowe. Smacznego!
2. Suche składniki połączyć w misce. Dodać do nich miód.
3. Dodać roztopioną i ostudzoną margarynę oraz jajko.
4. Następnie wszystkie składniki wymieszać.
5. Z kolei z masy uformować ciasteczka.
6. Ułożyć je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piec przez 20-25 minut w 180 stopniach.
7. Na koniec już ostudzone ciasteczka posmarować dżemem.
8. Gotowe. Smacznego!
Czekoladka 2