dzejlo

dzejlo

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 119]

Papryczki z sosem paprykowo-musztardowym

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Składniki można podzielić również na pół i przygotować tylko kilka papryczek

Papryczki z sosem paprykowo-musztardowym Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Papryczki z sosem paprykowo-musztardowym

 

  • słoiczek papryczek mini (owoc piquante) żółte lub czerwone
  • pół szklanki majonezu
  • duża łyżka musztardy francuskiej
  • płaska łyżka pasty paprykowej

 

Sposób przygotowania:

Papryczki z sosem paprykowo-musztardowym
Przygotować sos: majonez zmieszać z musztardą i pastą paprykową. Przełożyć do szprycki i nadziewać papryczki. Idealna przekąska do mięs i wędlin.
Papryczki z sosem paprykowo-musztardowym
Etap 1

Tagi:

papryka