jozefinacz

jozefinacz

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 64]

Papryka faszerowna pastą jajeczną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Papryka faszerowana pastą jajeczną to danie wegetariańskie

Papryka faszerowna pastą jajeczną

Składniki:

Papryka faszerowna pastą jajeczną

 

Sposób przygotowania:

Papryka faszerowna pastą jajeczną
Paprykę pozbawić pestek i białej błony. Jajka ugotować na twardo. Oliwki odsączyć z płynu i pokroić w drobną kostkę. Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek umyć i posiekać bardzo drobno. W misce połączyć jajka, oliwki i szczypiorek. Całość dobrze wymieszać I doprawić do smaku solą i pieprzem. Masę połączyć z jogurtem i wymieszać. Paprykę faszerować gotową pastą.