pieguska

pieguska

Starszy Kucharz
[Przepisów: 13]

parówki smażone wg pieguski

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Szybkie i bardzo kaloryczne danie

parówki smażone wg pieguski Więcej zdjęć (5)

Składniki:

parówki smażone wg pieguski

 

Sposób przygotowania:

parówki smażone wg pieguski
Zarumieniamy cebulę. Dodajemy pokrojone parówki, smażymy chwilę. Przyprawiamy ziołami prowansalskimi. Na koniec kładziemy ser, przykrywamy przykrywką. Kiedy ser się stopi potrawa jest gotowa.
parówki smażone wg pieguski
Cebulkę podsmażamy na rozgrzanym oleju
parówki smażone wg pieguski
Kroimy parówki na niewielkie kawałki
parówki smażone wg pieguski
Wrzucamy parówki do przyrumienionej cebulki
parówki smażone wg pieguski
Przyprawiamy całość ziołami prowansalskimi

Tagi:

sery zioła ser