Henia

Henia

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 281]

Pasta do chleba z jajek i makreli

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 10

Bardzo dobra do domowego chlebka!

Pasta do chleba z jajek i makreli

Składniki:

Pasta do chleba z jajek i makreli

 

  • 1 średnia makrela
  • 3 jajka na twardo
  • 25 dag białego sera
  • 1 mała cebula
  • ok. 1 łyżki majonezu
  • sól, pieprz mielony

Sposób przygotowania:

Pasta do chleba z jajek i makreli
Rybę obrać ze skóry, oczyścić dokładnie z ości. Wszystkie składniki zmiksować, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem. Można dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki. SMACZNEGO!