Sposób przygotowania:
Pasta do chleba z odzysku
Mięso z rosołu czy też sosu (mięso może być mieszane) obieramy z kości dodajemy drobno pokrojoną cebulę. Dodajemy obrane i podzielone np na ćwiartki jajka. Dodać też tartą bułkę i można dodać dwie, trzy łyżki sosu albo rosołu( można zwyczajnie dodać trochę wody).
Wszystko ścinamy blenderem i doprawiamy masę do smaku. Jeśli pasta jest za sucha dodajemy płynu a jeśli odwrotnie oprószamy bułką. Pastę można doprawić wg swojego smaku np dodać jakieś zioła.
Przygotowaną pastą smarujemy kromki pieczywa.
Wszystko ścinamy blenderem i doprawiamy masę do smaku. Jeśli pasta jest za sucha dodajemy płynu a jeśli odwrotnie oprószamy bułką. Pastę można doprawić wg swojego smaku np dodać jakieś zioła.
Przygotowaną pastą smarujemy kromki pieczywa.