slodkokwasnakuchnia1

slodkokwasnakuchnia1

Złoty Ekspert
[Przepisów: 912]

Pasta do pieczywa z wędzonych brzuszków łososia

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Zapraszam na smaczną pastę rybną do pieczywa. Jest świetna na śniadanie do ciepłego jeszcze chleba lub bułeczki.

Pasta do pieczywa z wędzonych brzuszków łososia

Składniki:

Pasta do pieczywa z wędzonych brzuszków łososia

 

Sposób przygotowania:

Pasta do pieczywa z wędzonych brzuszków łososia
Oddzielamy mięso z ryby od skóry oraz dokładnie sprawdzamy czy nie ma ości i przekładamy do miseczki.

Jajka obieramy i kroimy w kosteczkę a potem dodajemy do rybki. 

Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz dodajemy śmietanę. 

Mieszamy razem. Można dodać szczypiorek. Gotową pastę przechowujemy w lodówce. 

Tagi:

pasta rybna