zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2423]

Łososiowo - soczewicowa pasta do pieczywa

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Smaczna i syta pasta do pieczywa. Miałam wędzone kawałki łososia od części ogonowej i świetnie nadały się do pasty właśnie.

Łososiowo - soczewicowa pasta do pieczywa

Składniki:

Łososiowo - soczewicowa pasta do pieczywa

 

Sposób przygotowania:

Łososiowo - soczewicowa pasta do pieczywa
Łososia rozgnieść widelcem na mniejsze kawałeczki ( usunąć ewentualne ości i skórę ), jajka, paprykę i cebulę pokroić w kosteczkę a potem wrzucić do miski.

Dodać ugotowaną i zimną soczewicę oraz przyprawy do smaku i wymieszać pastę Odstawić ją na pól godziny aby smaki się przegryzły i podawać z pieczywem.

Tagi:

pasta dodatek