Myszata1993

Myszata1993

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 229]

Pasta jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pasta jajeczna, pyszna i łatwa w przygotowaniu sprawdzi się jako idealny dodatek na kanapki. Tylko kilka składników i gotowe.

Pasta jajeczna Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pasta jajeczna

 

  • 4 jajka
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka musztardy
  • szczypiorek
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna
4 jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie, obrać, pokroić w bardzo drobną kosteczkę.

Do jajek dodać posiekany szczypiorek, 2 łyżki majonezu i 1 łyżeczkę musztardy, Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.

Propozycja podania: bułka pełnoziarnista, sałata, pasta jajeczna oraz kiełki rzodkiewki.
Pasta jajeczna
Przygotowanie pasty należy zacznąć od ugotowania i posiekania jajek