Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna z ketchupem
Jajka należy ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
Następnie jajka można drobniutko pokroić lub zblendować z majonezem, ketchupem oraz musztardą.
Całość połączyć z przyprawami, doprawić do smaku solą z pieprzem i schłodzić w lodówce.
Posiekany szczypiorek wmieszać do pasty bądź posypać nim jej wierzch.
Następnie jajka można drobniutko pokroić lub zblendować z majonezem, ketchupem oraz musztardą.
Całość połączyć z przyprawami, doprawić do smaku solą z pieprzem i schłodzić w lodówce.
Posiekany szczypiorek wmieszać do pasty bądź posypać nim jej wierzch.
![Pasta jajeczna z ketchupem Pasta jajeczna z ketchupem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-z-ketchupem-486663.jpg)
gusia1000