Sposób przygotowania:
Sałatka z konserwowej papryki i cebuli w ketchupie
Cebulę obieramy i kroimy w piórka.
Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Wrzucamy cebulę, przyprawiamy.
Chwilę smażymy ( 2 minuty).
Następnie dodajemy ketchup i smażymy 1 minutę.
Paprykę konserwową kroimy w paski.
Paprykę mieszamy z smażoną cebulą.
Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę.
Smacznego ;)
Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Wrzucamy cebulę, przyprawiamy.
Chwilę smażymy ( 2 minuty).
Następnie dodajemy ketchup i smażymy 1 minutę.
Paprykę konserwową kroimy w paski.
Paprykę mieszamy z smażoną cebulą.
Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę.
Smacznego ;)