nogawkuchni

nogawkuchni

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 403]

Pasta jajeczna z wiejską kiełbasą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszny dodatek do ulubionego pieczywa dzięki któremu przygotujemy smakowite kanapki, u nas świetnie sprawdziła się w ramach kolacji do razowego chleba i z dodatkiem pomidora.

Pasta jajeczna z wiejską kiełbasą

Składniki:

Pasta jajeczna z wiejską kiełbasą

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna z wiejską kiełbasą
Jajka ugotować na twardo. Ugotowane jajka pozostawić na chwilę do przestygnięcia. Następnie jajka obrać i niezbyt grubo pokroić. Kiełbasę wiejską obrać ze skórki i również możliwie drobno pokroić.

Przełożyć kiełbasę z jajkami do miseczki, do pokrojonych składników dodać musztardę w ilości wedle smaku oraz 1 łyżkę sosu czosnkowego.

Całość wymieszać i doprawić szczyptą soli i pieprzu do smaku.