iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta jajeczno - musztardowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 6
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Moja propozycja na pastę z jajek z dodatkiem majonezu i musztardy . Tania wydajna i bardzo smaczna . Polecam na śniadanie

Pasta jajeczno - musztardowa

Składniki:

Pasta jajeczno - musztardowa

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczno - musztardowa
Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Po ugotowaniu studzimy i zimne obieramy. Następnie ścieramy je na tarce jarzynowej. dodajemy pokruszony ser. Lekko mieszamy . Dodajemy majonez i musztardę. Mieszamy . Doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Na koniec dodajemy umyty i posiekany szczypiorek. Mieszamy wszystko ponownie i wstawiamy do lodówki na ok 3 godziny. Pastę podajemy zimna do kanapek.