IGGI

IGGI

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 64]

Twarożkowa pasta kanapkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Twarożkowa pasta kanapkowa z rzodkiewką

Twarożkowa pasta kanapkowa

Składniki:

Twarożkowa pasta kanapkowa

 

  • 200g chudego twarożku
  • 5-6 rzodkiewek
  • pęczek szczypiorku
  • sól, pieprz ziołowy

Sposób przygotowania:

Twarożkowa pasta kanapkowa
Twarożek rozgniatamy widelcem. Rzodkiewki dokładnie myjemy, kroimy w drobną kostkę, dodajemy do rozgniecionego twarożku. Szczypiorek płuczemy pod zimną wodą, osuszamy i drobno siekamy, dodajemy do przygotowywanej pasty. Całość doprawiamy solą i pieprzem ziołowym, mieszamy aż powstanie jednolita pasta.