iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta kanapkowa twarogowo-rybna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

dobra pasta kolacyjna dla całej rodziny

Pasta kanapkowa twarogowo-rybna

Składniki:

Pasta kanapkowa twarogowo-rybna

 

  • 1 szt tuńczyk kawałki w oleju,
  • 1 kostka twaróg półtłusty,
  • 1/2 szt cebula biała,
  • dymka,
  • pieprz biały Prymat,
  • papryka czerwona słodka,
  • sól do smaku

 

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa twarogowo-rybna
Twaróg półtłusty ok 20 dag dusimy widelcem i dodajemy do niego tuńczyka z puszki wraz z olejem .Mieszamy dokładnie wszystko.Cebulę i dymkę siekamy ,dodajemy do pasty .Wszystko mieszamy .Doprawiamy solą pieprzem i papryką słodką do smaku . Mieszamy i wstawiamy do lodówki na ok 10 min .Podajemy do pieczywa.Ozdabiamy posiekaną dymką .