mitofri

mitofri

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 516]

Pasta na śniadanie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pasta wprost idealna na śniadaniowe kanapki.

Pasta na śniadanie

Składniki:

Pasta na śniadanie

 

Sposób przygotowania:

Pasta na śniadanie
Jajka gotujemy na twardo.Odstawiamy do wystygnięcia.Zimne pozbawiamy łupinek i kroimy w drobną kosteczką po czym wrzucamy do miski.
Następnie opłukujemy szczypiorek.Osuszamy go papierowym ręcznikiem i drobno siekamy.Dorzucamy do jajek.
Z opakowania wyjmujemy ser feta.Kroimy na kawałki i wrzucamy do miski.
Wszystkie składniki mieszamy do momentu aż ładnie się połączą.
Gotową pastę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Pastę możemy wzbogacić także pokrojoną w drobną kostkę rzodkiewką czy czerwoną cebulką.
Najlepiej smakuje schłodzona.Smacznego.