Sposób przygotowania:
Pasta na śniadanie
Jajka gotujemy na twardo.Odstawiamy do wystygnięcia.Zimne pozbawiamy łupinek i kroimy w drobną kosteczką po czym wrzucamy do miski.
Następnie opłukujemy szczypiorek.Osuszamy go papierowym ręcznikiem i drobno siekamy.Dorzucamy do jajek.
Z opakowania wyjmujemy ser feta.Kroimy na kawałki i wrzucamy do miski.
Wszystkie składniki mieszamy do momentu aż ładnie się połączą.
Gotową pastę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Pastę możemy wzbogacić także pokrojoną w drobną kostkę rzodkiewką czy czerwoną cebulką.
Najlepiej smakuje schłodzona.Smacznego.
Następnie opłukujemy szczypiorek.Osuszamy go papierowym ręcznikiem i drobno siekamy.Dorzucamy do jajek.
Z opakowania wyjmujemy ser feta.Kroimy na kawałki i wrzucamy do miski.
Wszystkie składniki mieszamy do momentu aż ładnie się połączą.
Gotową pastę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Pastę możemy wzbogacić także pokrojoną w drobną kostkę rzodkiewką czy czerwoną cebulką.
Najlepiej smakuje schłodzona.Smacznego.