kasik12

kasik12

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 508]

Pasta rybna z jabłkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pasta rybna z jabłkiem podawana do ciemnego pieczywa.

Pasta rybna z jabłkiem

Składniki:

Pasta rybna z jabłkiem

 

  • 150 g gotowanej ryby
  • 100g selera
  • 150g jabłek
  • 4 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1 łyżka posiekanej zielonej pietruszki
  • sól
  • cukier

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybna z jabłkiem
Rybę bez ości zmiel. Obrane i umyte jabłka zetrzyj na tarce. Przypraw sokiem z cytryny, cukrem oraz solą. Wymieszaj z rybą. Połącz z majonezem i pietruszką.
Smacznego!;-)