Sposób przygotowania:
Szybka pasta rybna.
Jako,że moja córka uwielbia pasty rybne i często przynosiła kupne ze sklepu,wolałam podawać jej zdrowsze domowe wersje.Są smaczne i z pewnością zdrowsze. Jajka ugotowałam na twardo (5 minut od zagotowania),wystudziłam i obrałam ze skorupek.Rozgniotłam je dokładnie widelcem (choć można zmiksować,ale tak jest szybciej i bez zbędnego zmywania).Tuńczyka osączyłam z wody i dołożyłam do jajek,wsypałam koperek.Włożyłam 2 łyżki majonezu i dokładnie wymieszałam,doprawiając odrobiną pieprzu.Ja swojej pasty nie soliłam,gdyż majonez i tuńczyk wystarczyły mi dla uzyskania smaku,ale jeśli ktoś lubi bardziej słone oczywiście doprawia jeszcze solą. Pastę nakładałam na kanapki ozdabiając kiszonym ogórkiem i papryką konserwową oraz rzeżuchą..Niestety zanim zrobiłam zdjęcie kanapki zniknęły.