agusia2361

agusia2361

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 506]

pasta serowo- rybna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszna pasta serwo- rybna.

pasta serowo- rybna

Składniki:

pasta serowo- rybna

 

  • 25 dag wędzonego dorsza
  • opakowanie serka homogenizowanego
  • sól, pieprz
  • 1 łyżka posiekanego szczypiorku
  • łyżka oleju

Sposób przygotowania:

pasta serowo- rybna
Wędzonego dorsza dobrze obrać ze skóry i bardzo dokładnie wyjąć ości, następnie zemleć go w maszynce. Kolejno wymieszać zmieloną rybę z serkiem oraz olejem. Na koniec doprawić solą i pieprzem do smaku. Dodać także posiekany koperek. Całość dokładnie wymieszać i przełożyć do miseczki, można ozdobić natką pietruszki.