dayzi

dayzi

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1202]

Pasta twarogowo-rybna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pasta twarogowo-rybna do chleba.

Pasta twarogowo-rybna Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta twarogowo-rybna

 

  • 20 dag twarogu
  • 1 puszka szprotek w sosie pomidorowym
  • 1 mała czerwona cebula
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowo-rybna
Twaróg przekładamy do miski i dokładnie rozdrabniamy widelcem. Szprotki przekładamy do miski i również dokładnie rozdrabniamy widelcem. Czerwoną cebulę obieramy i kroimy w drobno kostkę. Wszystko ze sobą mieszamy. Dodajemy sól i pieprz do smaku. Dokładnie mieszamy. Smacznego!
Pasta twarogowo-rybna
Twarog przekładamy do miski i dokładnie rozgniatamy.
Pasta twarogowo-rybna
Szprotki dokładnie rozdrabniamy i dodajemy do sera.
Pasta twarogowo-rybna
Obraną cebulę kroimy w drobno kostkeczkę.
Pasta twarogowo-rybna
Całość dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.