Sposób przygotowania:
Pasta twarożkowa rosyjska z wódką.
Jajka ugotować na twardo,obrać ze skorupek,przekroić,wydrążyć
żółtka.Białko posiekać i wymieszać z alkoholem i musztardą.Dodać do twarożku i wymieszać wraz z posiekanymi korniszonami.Pastę
doprawić solą,cukrem i pieprzem.Dodać posiekaną zieleninę.Pastą
napełnić 2 niewielkie miski,nakryć i wstawić do lodówki.Po wyjęciu podawać na zimno do bułeczek lub grzanek.
żółtka.Białko posiekać i wymieszać z alkoholem i musztardą.Dodać do twarożku i wymieszać wraz z posiekanymi korniszonami.Pastę
doprawić solą,cukrem i pieprzem.Dodać posiekaną zieleninę.Pastą
napełnić 2 niewielkie miski,nakryć i wstawić do lodówki.Po wyjęciu podawać na zimno do bułeczek lub grzanek.