ajo

ajo

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 353]

Pasta z anchois

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pasta do kanapek i grzanek

Pasta z anchois Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pasta z anchois

 

  • 1 opakowanie serka śmietankowego do smarowania pieczywa
  • 1 opakowanie anchois
  • blender

Sposób przygotowania:

Pasta z anchois
Serek i anchois otwieramy i całą zawartość przekładamy do miski lub pojemnika z blendera. Za pomocą blendera łączymy składniki na jednolitą masę, tak aby uzyskać konsystencję serka. w razie potrzeby można jeszcze doprawić, jednak ja nigdy ne czuję takiej potrzeby.Tak przygotowaną pastę podajemy z chlebem lub przygotowanymi wcześniej grzankami. Smacznego :)
Pasta z anchois
Ja używam zwykle serka w większym pudełku...ilość wg upodobań