Sposób przygotowania:
Pasta z białej fasoli, papryki i jajek
Fasolę odsączamy dokładnie z zalewy i wrzucamy do rozdrabniacza. Blendujemy.
Dodajemy pokrojoną na kawałki paprykę i znów rozdrabniamy.
Przekładamy pastę do miski i dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę.
Jajka gotujemy na twardo i również rozdrabniamy. Dodajemy do reszty składników. Mieszamy.
Dodajemy majonez. Przyprawiamy pastę do smaku pieprzem, solą i ostrą papryką.
Przed podaniem schładzamy w lodówce.
Dodajemy pokrojoną na kawałki paprykę i znów rozdrabniamy.
Przekładamy pastę do miski i dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę.
Jajka gotujemy na twardo i również rozdrabniamy. Dodajemy do reszty składników. Mieszamy.
Dodajemy majonez. Przyprawiamy pastę do smaku pieprzem, solą i ostrą papryką.
Przed podaniem schładzamy w lodówce.
mocsłodkości