Sposób przygotowania:
Pasta z gotowanych udek
Ugotowane udka z kurczaka obieram a następnie drobno kroję( bez skóry). Jajka gotuję na twardo a następnie studzę i kroję w drobną kostkę.
Pora myję i kroję drobno. Ogórki konserwowe również kroję drobno. Całość ze sobą łączę.
Przygotowuję sos 2 łyżki jogurtu i jedna majonezu. Dodaję przyprawy. Całość dokładnie mieszam.
Ja nie blinduję składników bo wolę pastę z wyczuwalnymi kawałkami składników, natomiast można zblendować do jednolitej masy.
Pora myję i kroję drobno. Ogórki konserwowe również kroję drobno. Całość ze sobą łączę.
Przygotowuję sos 2 łyżki jogurtu i jedna majonezu. Dodaję przyprawy. Całość dokładnie mieszam.
Ja nie blinduję składników bo wolę pastę z wyczuwalnymi kawałkami składników, natomiast można zblendować do jednolitej masy.