Sposób przygotowania:
Pasta z jajek i sera camembert
1. Jajka gotujemy na twardo.
2. Ser camembert kroimy w drobną kostkeczkę.
3. Paprykę myjemy i kroimy w drobną kostkę.
4. Ostudzone jajka kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do reszty składników.
5. Dodajemy 2 łyżki majonezu i 1 lyzke musztardy. Doprawiamy według uznania solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy.
2. Ser camembert kroimy w drobną kostkeczkę.
3. Paprykę myjemy i kroimy w drobną kostkę.
4. Ostudzone jajka kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do reszty składników.
5. Dodajemy 2 łyżki majonezu i 1 lyzke musztardy. Doprawiamy według uznania solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy.
biedroneczki