eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Pasta z makreli Eli bez majonezu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pyszna pasta z makreli bez dodatku majonezu.

Pasta z makreli Eli bez majonezu Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z makreli Eli bez majonezu

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli Eli bez majonezu
Makrelę wędzoną obrać ze skóry i ości. Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzdzie,odlać,lekko potłuc i zalać zimną wodą. Przestudzone jajka obrać ze skorupek. Cebulę obrać z łupinek i pokroić w ósemki. Ogórki konserwowe pokroić na cztery kawałki. Cebulę i ogórki wrzucić do malaksera i posiekać na większe kawałki. Do malaksera dodać jajka,obraną makrelę,musztardę,sól,pieprz i jeszcze chwilę siekać. Pastę wyjąć do miseczki. Smacznego!
Pasta z makreli Eli bez majonezu
Makrelę wędzoną obrać ze skóry i ości....
Pasta z makreli Eli bez majonezu
Cebulę obrać z łupinek i pokroić w ósemki. Ogórki konserwowe pokroić na cztery kawałki.
Pasta z makreli Eli bez majonezu
Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzdzie odlać lekko potłuc i zalać zimną wodą.
Pasta z makreli Eli bez majonezu
Do składników pasty dodać musztardę sól i pieprz.