zbysiowa

zbysiowa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 725]

Pasta z makreli i camemberta

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 10

Kolejna smaczna pasta, tym razem wędzona makrela z camembertem.

Pasta z makreli i camemberta Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z makreli i camemberta

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli i camemberta
Makrelę obieram ze skóry i z ości. Jajka gotuje na twardo ,studzę i obieram ze skorupek. Ogórki kroję na mniejsze kawałki, serek tak samo. Do blendera wkładam kolejno ogórki, rybę, jajka i korniszony. Miksuję wszystko dokładnie. Na koniec dodaję ketchup i biały pieprz, i ponownie miksuję. Gotową pastę przekładam do miseczki i doprawiam mielonym pieprzem kolorowym. Wstawiam do lodówki na jakieś pół godzinki i gotowe. Wybornie smakuje ze świeżym chlebkiem.
Pasta z makreli i camemberta
potrzebne składniki, makrela wędzona, camembert,
Pasta z makreli i camemberta
Makrelę obieram ze skóry i z ości. Jajka gotuje na twardo ,studzę i obieram ze skorupek.
Pasta z makreli i camemberta
Ogórki kroję na mniejsze kawałki, serek tak samo. Do blendera wkładam kolejno
Pasta z makreli i camemberta
Gotową pastę przekładam do miseczki i doprawiam mielonym pieprzem