Sposób przygotowania:
Pasta z makreli II
Rybę obrać ze skóry i ości. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Jajka posiekać. Ser zetrzeć na mniejszych oczkach tarki jarzynowej. Wszystkie składniki rozetrzeć z masłem. Doprawić solą, pieprzem mielonym i musztardą. SMACZNEGO!
Henia
edytaha
Ale następnym razem zrobię taką pastę, mąż będzie szczęśliwy, że nie musi wydłubywać ości :D
kalia
Henia
Bardzo odkrywczy i dogłębnie filozoficzny komentarz, tylko,że ja takich nie lubię.Proponuję, kalia, żebyś po prostu napisała, co Ci się w tej paście nie podoba.A o smaku zagubionym czy odnalezionym trudno mówić, kiedy się potrawy nie spróbowało.
zbysiowa
Heniu, jak dobrze że pojawił się komentarz:)) Moje smaki, zrobię taką samą, już mi ślinka leci:)
kasnaj
Ja chyba też jutro taką zrobię :)
zewa
A co niby ma zabić smak tej pasty ? Ja nieraz robię większą kombinację składnikową i smak ryby zostaje.
Heniu jeszcze 4 jedynki i będzie cała piątka :)
Henia
Ewa, to nasza stara znajoma, a kto to na priv. A co do 1 to w najlepszym czasie przeżyłam 91 na raz, więc ta jedna wcale nie boli.Dobre to z 4-ma! Pozdrawiam Cię serdecznie!
zewa
Ja Ciebie też :) Bardzo serdecznie :)