Adam28

Adam28

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 88]

Pasta z pieczonego mięsa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczna pasta z mięsa pieczonego

Pasta z pieczonego mięsa

Składniki:

Pasta z pieczonego mięsa

 

  • 1/8l śmietany, sól, pieprz, 1 łyżka siekanego szczypiorku, 1 łyżka siekanego koperku lub natki pietruszki.

Sposób przygotowania:

Pasta z pieczonego mięsa
Kawałki pieczeni i jajka zemleć, utrzeć z masłem lub śmietaną na gęsta masę, dodać sól, pieprz, siekaną zieleninę. Używać do chleba, kanapek, różnych pasztecików, do przekładania naleśników, do zapiekanek i kasz, ziemniaków, do nadziewania knedli z ciasta ziemniaczanego itp.