Papaja

Papaja

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 382]

Pasta z tuńczyka i ogórka kiszonego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

jeszcze jedna pasta na chlebek

Pasta z tuńczyka i ogórka kiszonego Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta z tuńczyka i ogórka kiszonego

 

  • 1 puszka tuńczyka w sosie włąsnym
  • 2 jaja ugotowane na twardo
  • 1 średni twardu ogórek kiszony
  • 4-5 łyżek majonezu kętrzyńskiego
  • szczypta soli i pieprzu

Sposób przygotowania:

Pasta z tuńczyka i ogórka kiszonego
Tuńczyka odsączamy i wkłądamy do miseczki. Do tego ścieramy na drobne wiórki jaja ugotowane na twardo. Ogórka obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę i dodajemy do jaj i tuńczyka. Wkłądamy pozostałe składniki i dokładnie ale delkatnie mieszamy ze sobą. Smacznego
Pasta z tuńczyka i ogórka kiszonego
w miseczce tuńczyk i jaja starte na drobne wiórki
Pasta z tuńczyka i ogórka kiszonego
tuńczyk jaja i ogórek drobno pokrojony w kasteczkę