Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Pasta z wędzonej makreli 6

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Prosty i szybki w przygotowaniu przepis na smaczną sałatko-pastę.

Pasta z wędzonej makreli 6 Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z wędzonej makreli 6

 

Sposób przygotowania:

Pasta z wędzonej makreli 6
Przygotowujemy wszystkie potrzebne składniki. Obieramy wędzoną makrelę, robimy to bardzo starannie, aby pozbyć się wszystkich ości. Kawałki ryby rozdrabniamy w palcach na mniejsze części. Ugotowane na twardo jajka obieramy i studzimy, następnie ścieramy na wąskich oczkach, podobnie robimy z ogórkami, które razem ze skórą ścieramy na tarce (obcinamy i odrzucamy końcówki). Cebulkę kroimy w jak najdrobniejszą kostkę i razem z pozostałymi składnikami przekładamy do miseczki z rybą. Dodajemy majonez oraz przyprawy do smaku i dokładnie mieszamy.
Pasta z wędzonej makreli 6
Przygotowujemy wszystkie potrzebne składniki..
Pasta z wędzonej makreli 6
Obieramy wędzoną makrelę, robimy to bardzo starannie,
Pasta z wędzonej makreli 6
Cebulkę kroimy w jak najdrobniejszą kostkę.
Pasta z wędzonej makreli 6
Dodajemy majonez oraz przyprawy do smaku i dokładnie mieszamy.