Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Pasztetowa obtaczana w natce

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Jak ma się dostęp do naprawdę dobrej pasztetowej ( Np .podwędzanej ) , to można spokojnie stawiać ją na stole – smakosze docenią na pewno .

Pasztetowa obtaczana w natce            Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pasztetowa obtaczana w natce

 

  • 20 plasterków pasztetowej
  • 10 łyżeczek usiekanej natki pietruszki lub koperku

 

Sposób przygotowania:

Pasztetowa obtaczana w natce
Pasztetową pokrojoną w 1 cm plasterki obrać delikatnie ze skórki .Rantami obtaczać w pietruszce lub koperku tak by powstał zielony otok.
Pasztetowa obtaczana w natce
Etap 1