Sposób przygotowania:
Penne z tuńczykiem
Makarin gotujemy wg wskazówek na opakowaniu.Cebulę obieramy i razem z selerem kroimy w kostkę. Podsmażamy na patelni z odrobiną oleju. Odcedzony makaron przerzucamy na
patelnię, dodajemy tuńczyka z puszki, pomidory i odsączoną kukurydzę. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki i smażymy ok 10 minut na średnim ogniu. Dodajemy fetę pokrojoną w kostkę, zdejmyjemy patelnię z ognia, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziołami orowansalskimi i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.
patelnię, dodajemy tuńczyka z puszki, pomidory i odsączoną kukurydzę. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki i smażymy ok 10 minut na średnim ogniu. Dodajemy fetę pokrojoną w kostkę, zdejmyjemy patelnię z ognia, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziołami orowansalskimi i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.