KRISTOFE

KRISTOFE

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 336]

Pieczarki z parmezanem.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Chrupiące pieczarki z oryginalnym parmezanem.

Pieczarki z parmezanem.

Składniki:

Pieczarki z parmezanem.

 

  • kilka pieczarek,
  • mały kawałek parmezanu,
  • sól, pieprz do smaku,
  • dobra oliwa

Sposób przygotowania:

Pieczarki z parmezanem.
Patelnię skrapiamy dobrą oliwą, wyczyszczone, suche pieczarki obsmażamy z każdej strony, gotowe układamy równo na patelni i posypujemy wiórkami parmezanu, solimy i pieprzymy do smaku, uwaga na sól, parmezan jest słony. Smażymy do chwili roztopienia parmezanu, gorące podajemy na talerz. Smacznego.